Elita de la ,,Radu Negru”

elevii care s-au calificat la etapale nationale si profesorii indrumatori

elevii care s-au calificat la etapale nationale si profesorii indrumatori

Ambasadorii Colegiului ,,Radu Negru” sunt tocmai elevii instituţiei de învăţământ. Prin ei numele liceului făgărăşean ajunge în această săptămână în toate colţurile României, pentru că 5 copii participă în perioada 7-11 aprilie la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare, care în funcţie de fiecare disciplină în parte, se ţin în oraşe diferite ale ţării.

Calificaţi la etapele naţionale

31 de copii care învaţă la ,,Radu Negru” au reuşit în etapele judeţene desfăşurate la mai multe discipline să obţină locurile I, II, III şi menţiuni. Dintre aceştia 5 s-au calificat la etapele naţionale, întrucât s-au clasat pe prima poziţie la concursurile desfăşurate la nivelul judeţului Braşov.

Ramba Ştefan, elev în clasa a VIII-a, pregătit de prof. Mariana Dodea se află zilele acestea la Târgu Mureş la etapa naţională a olimpiadei de Limba Franceză.

Andreea Pandrea, elevă în clasa a IX-a, pregătită de prof. Roxana Chima, susţine faza naţională a olimpiadei de Limba Engleză la Brăila.

Alexandru Soare, clasa a XI-a şi Andreea Trâmbiţaş, clasa a VII-a, ambii coordonaţi de prof. Remus Mogoş susţin etapa naţională a olimpiadei de Religie la Slatina.

Tudor Văidean, elev în clasa a X-a, coordonat de prof. Anişoara Matic se află la Turnu Severin la faza naţională a olimpiadei de Biologie.

Amanet King Onix
Zambete la cafea - Maria Visu
Go Pro Infrastructure
Florian Shaorma
Demgy
Proaspat Alb

Locuri de podium
Olimpiadele judeţene s-au derulat în perioada februarie-martie 2014. Deşi nu s-au calificat la concursul pe ţară, mulţi alţi elevi de la ,,Radu Negru” au fost printre primii în judeţ, obţinând locurile II şi III.

Locul II:
Cristina Morărescu – Limba franceză – cls. a XII-a
Maria Palas – Limba engleză – cls. a IX-a
Ştefan Ramba – Limba engleză – cls. a VIII-a
Alexandra Guşeilă – Religie – cls. a VII-a
Ioana Moldovan – Religie – cls. a VIII-a
Maria Moldovan – Religie – cls. a XI-a

Locul III:
Roxana Stăneiu – Limba română – cls. a X-a
Adriana Guşeilă – Limba franceză – cls. a X-a
Alexandru Pulţea – Informatică – cls. a XII-a
Robert Manciu – Geografie – cls. a XII-a
Maria Timofte – Religie – cls. a VII-a
Roxana Stăneiu – Religie – cls. a X-a
Ioan Butum – Fizică – cls. a VIII-a

Ceilalţi 13 elevi au obţinut menţiuni la fazele judeţene. Conducerea Colegiului apreciază reuşita copiilor şi speră ca la anul instituţia de învăţământ să dea chiar şi mai mulţi olimpici.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie