Ordonanţa migraţiei, criticată de primarul Făgăraşului

Primarul Făgăraşului, revoltat pe Ordonanţa migraţiei primarilor! Actul normativ care produce efecte numai pentru 45 de zile este una dintre cele mai discutate ordonanţe din România post-decembristă. Potrivit acesteia, de la 1 septembrie şi până la jumătatea lunii octombrie (cu două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale), primarii, viceprimarii, preşedinţii CJ, consilierii locali şi consilierii judeţeni au undă verde să-şi găsească un alt partid, fără să-şi piardă mandatul.

ManducMănduc consideră că guvernanţii schimbă regulile în timpul jocului. Primarul a declarat că nu l-a încercat nicio clipă gândul să părăsească partidul în care a intrat în urmă cu 10 ani. După această ordonanţă nu numai că rămâne primar liberal, ci declară că devine şi mai fervent susținător al valorilor şi principiilor liberale.

El consideră că e moral ca, după ce eşti ales, să rămâi sub acelaşi spectru politic. Regulile nu se schimbă în timpul jocului. Cine are forță sau e supărat poate să o ia de la capăt, cu altă echipă, odată cu noile alegeri locale. Adică în 2016. Sau în 2020.

Mănduc şi-a început carierea administrativă în calitate de consilier independent. Când s-a decis pentru o politică de grup a optat pentru Partidul Naţional Liberal, în care a rămas până la momentul de faţă.

Reno Depo
Florian Shaorma
Go Pro Infrastructure
Demgy

Între 2004 şi 2008 a fost viceprimarul oraşului, iar din 2008 şi până acum a bifat un mandat şi jumătate de primar.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie