Profesor de la Universitatea Transilvania mort în accident

Profesorul universitar  doctor  inginer Doru Talabă a murit noaptea trecută, în urma unui accident. El ocupa de funcţia de prorector al  Universităţii Transilvania.

Accidentul rutier a avut loc miercuri seara, în jurul orei 18.30, pe DN 7, în comuna Vladimirescu, în zona fostului Combinat Chimic. Potrivit primelor cercetări, un TIR a virat la stânga pentru a intra la fostul Combinat Chimic din Vladimirescu, iar profesorul universitar, aflat la volanul autoturismului (un Peugeot înmatriculat în Brașov), se angajase în depășirea unei coloane de mașini nu a mai putut opri și mașina pe care o conducea a intrat sub TIR-ul care executa virajul, scrie newsbv.ro.

Din păcate, Doru Talabă a decedat, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta, un bărbat din București, a suferit răni grave, fiind preluat de o autospecială SMURD și transportat la spital. Un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Arad a fost solicitat la locul accidentului pentru a-l descarcera pe șofer, care a rămas prins între fiarele mașinii în urma impactului.

Mobila SH
Go Pro Infrastructure
Afis Dragus
Demgy

Doru Talabă era profesor la catedra de Organe de Maşini, Mecanisme şi Robotică, fiind specializat în mai multe ştiinţe  mecanice.


Apreciază
Distribuie