Show-uri culinare la restaurantul de gheaţă de la Bâlea

Un bucătar celebru va face spectacole culinare la restaurantul de gheaţă de la Hotelul Bâlea Lac.

Făgărăşenii care vor să vadă cum se găteşte pe gheaţă pot urca la peste 2.000 de metri altitudine în zilele de 28 februarie, 15 martie şi 4 aprilie.

hotelAtunci sunt programate show-urile culinare ale bucătarului elveţian
Jakob Hausmann.

Bucătarul este cunoscut ca maestrul şef al restaurantului Mica Elveţie, din centrul istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din ţară şi din străinătate.

Amanet King Onix
Monumente funerare
Dentistry Tour
Proaspat Alb
Stihl

El mai este cunoscut drept ,,Bucătarul vedetelor”. Printre starurile care au apreciat preparatele elveţianului de-a lungul timpului se numără Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink sau Steven Seagal.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie