Ultimul spectacol culinar de la Ice Hotel
Ultimul spectacol culinar al trilogiei celebrului maestru bucãtar elveţian Jakob Hausmann, de la Hotelul de Gheaţã Bâlea Lac, se va desfãşura sâmbãtã, 4 aprilie.
De aceastã datã, maestrul bucãtar de la restaurantul ,,Mica Elveţie” din centrul vechi al capitalei, va urca la peste 2.000 de metri altitudine pentru a prezenta turiştilor pasionaţi de experienţe culinare deosebite, câteva reţete speciale ale unor preparate ce se pot gãsi doar în restaurantele importante ale lumii.
Spectacolele culinare susţinute de Hausmann s-au aflat printre elementele de noutate pe care iniþiatorii şi responsabilii Proiectului de Marketing Turistic ,,Hotel of Ice Bâlea Lac” le-au introdus cu prilejul aniversãrii ediţiei cu numãrul zece.
Acest spectacol va fi ultimul mare eveniment al acestui sezon aniversar la Hotelul de Gheaţã.