PER Făgăraș se dezice de hotărârea președintelui partidului, care a anunțat că sprijină PSD

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Organizația locală a Partidului Ecologiștilor Români se dezice de hotărârea președintelui Dănuț Pop, de a sprijini PSD la alegerile europarlamentare.

„Organizația locală PER Făgăraș se dezice întru totul de hotărârea luată astăzi (joi – n.r.) de președintele Dănut Pop, ecologiștii făgărășeni nu sunt, nu au fost și nici nu vor fi vreodată săgeți ale PSD. Rămân adepții adevăratelor valori care reprezintă ecologia și mediul înconjurător”, se arată în mesajul membrului PER, Gigi Ludu, postat pe o rețea de socializare.

El precizează că nu a luat parte la nici un fel de discuții și negocieri la nivel de partid pe această temă, iar ecologiștii au fost puși în fața faptului împlinit. Aceștia au aflat din presă că partidul din care fac parte vor susține social-democrații.

Zambete la cafea - Maria Visu
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Go Pro Infrastructure
Reno Depo
Victoria Federal IFN
Monumente funerare

Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop și preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, au semnat ieri un protocol de susţinere a Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, aflat alături de cei doi într-o conferință de presă, a declarat că a purtat în ultimele zile mai multe discuţii cu cei doi politicieni. El a menţionat că fiecare dintre cele două formaţiuni a reuşit să strângă peste 200.000 de semnături pentru a participa la scrutinul din 26 mai, dar cele două partide au decis să nu depună liste şi să susţină PSD.


Apreciază
Distribuie