Pui de căprioară în gospodărie

Un bărbat din Boholţ, mare iubitor de animale sălbatice, s-a gândit că nu păţeşte nimic dacă ţine în gospodăria sa un pui de căprioară. Omul a ţinut şi a hrănit pentru o vreme căprioara în grădina sa, însă fie l-a dat cineva de gol, fie s-au sesizat organele de poliţie. Cert este că a fost prins cu puiul de căprioară în urma unui control efectuat de o echipă formată din poliţişti de la Secţia 3 Poliţie Rurală Voila şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare – centrul zonal Făgăraş.

Proprietarul pe nume M. Ioan, de 36 de ani, nu numai că n-a avut noroc de animalul ţinut în captivitate, ba chiar s-a mai ales şi cu un dosar penal pentru infracţiunea de „deţinere de animale sălbatice de către persoane fizice neautorizate.”

„În urma unei acţiuni desfăşurate de către  poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Rurală Voila şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare – centrul zonal Făgăraş, a fost depistat un cetăţean din localitatea Boholţ care avea în gospodăria sa un pui de căprioară. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal,” spune cms şef Claudiu Bulborea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Făgăraş.

Reno Depo
Monumente funerare
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Zambete la cafea - Maria Visu
Proaspat Alb

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie