Emoții pentru absolvenții de liceu: astăzi, primele rezultate la Bacalaureat

Rezultatele la Bacalaureat 2020 sunt afişate marți, 30 iunie, la avizierele liceelor și pe edu.ro cu anonimizarea numelor şi a prenumelor elevilor. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației și Cercetării, notele vor fi publicate până în ora 12.00.

Fiecare candidat a primit un cod specific, pe baza căruia își poate afla notele la probele susținute în perioada 22 – 25 iunie.

Elevii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații astăzi, în ziua afișării primelor rezultate la BAC 2020, între orele 16:00 și 20:00, dar și pe 1 iulie, între orele 8:00 și 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Demgy
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Florian Shaorma
Zambete la cafea - Maria Visu
Afis Dragus

Contestațiile pot fi depuse și în format fizic, ca în anii anteriori.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.


Apreciază
Distribuie