Transfăgărășanul, promovat în Ungaria datorită fotografiei unui făgărășean

foto: Andrei Stefan Remus

Felicitări! Fotografia dumneavoastră din cadrul concursului „Cea mai bună fotografie a ta” a fost selectată pentru a fi imprimată și prezentată în cadrul Galeriei PH21 din Budapesta, Ungaria” – acesta a fost mesajul pe care Andrei Ștefan Remus l-a primit zilele trecute de la organizatorii unei expoziții internaționale.

Făgărășeanul, pasionat de fotografii și motociclete, a realizat poza în luna august 2020, când a ajuns la Bâlea Lac alături de bunul său prieten Hantzy Kessler, și el tot fotograf.

Am înscris patru fotografii în concurs, iar aceasta a ieșit câștigătoare. Fotografia va fi tipărită și expusă fizic în expoziția din Budapesta”, ne-a declarat Andrei Ștefan Remus.

Fotograful nu este la prima reușită pe plan internațional. O altă fotografie de-a sa este expusă în prezent în cadrul a două expoziții digitale din Londra și Barcelona (foto jos).

Monumente funerare
Zambete la cafea - Maria Visu
Victoria Federal IFN
Go Pro Infrastructure
Proaspat Alb

La Budapesta, Transfăgărășanul va fi expus în cadrul Galeriei PH21 în perioada 28 – 30 mai 2021.

Galeria PH21 este un spațiu expozițional contemporan, înființat în 2012, în Ungaria. Misiunea galeriei este de a oferi oportunități de expoziții și expunere internațională fotografilor contemporani din întreaga lume.

foto: Andrei Ștefan Remus


Apreciază
Distribuie