Moș Crăciun va fi prezent la Făgăraș timp de o săptămână

Primăria Făgăraș îl va găzdui pe Moș Crcăiun și anul acesta în căsuța din centrul orașului, în perioada 17- 23 decembrie 2022, în intervalul orar 18.00 – 20.00. Bătrânelul va primi scrisorile copiilor, iar cei care își doresc vor fi pictați pe față, în personajele lor preferate, de către Crăciuniță.

„Vestea bună este că, în acest an, se va deschide și Atelierul Moșului. Copiii de la grădințe și din clasele primare sunt așteptați la Căsuța din centrul Făgărașului în aceeași perioadă, 17-23 decembrie 2022, în intervalul 15.00 – 18.00. Ei se vor transforma în spiridușii Moșului iar din mânuțele lor vor ieși cele mai creative și originale opere de artă.

Participarea la ateliere este GRATUITĂ și se face pe bază de înscriere. Doritorii se pot înscrie o singură data în cadrul celor 6 ateliere, la numărul de telefon 0763335200 sau printr-un mesaj pe whatsapp, în care se va preciza numele, prenumele și vârsta copilului participant. Înscrierea se va face pe principiul ”primul venit – primul servit”.

Florian Shaorma
Reno Depo
Zambete la cafea - Maria Visu
Go Pro Infrastructure
Victoria Federal IFN

De asemenea, în cadrul campaniei „Fii și tu Moș Crăciun!” se vor primi daruri pentru cei mai puțini norocoși. Ele vor ajunge la destinație prin Crucea Roșie, filiala Făgăraș. Vă așteptăm cu mic cu mare să intrați într-o lume magică, în care dorințele se îndeplinesc”, anunță Primăria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie