PSD_Pasti_top banner
Cristi Urs_Pasti_top banner
Clarfon
Home Social Prima serie de cursanţi în cultura plantelor

Prima serie de cursanţi în cultura plantelor

Camera de Comerţ şi Industrie Făgăraş
Camera de Comerţ şi Industrie Făgăraş

Cei 22 de făgărăşeni care s-au înscris la cursul de lucrător în cultura plantelor de la Camera de Comerţ şi Industrie se pregătesc în această perioadă de examenul final. Potrivit directorului CCI, Gabriel Vâju, în luna august are loc examenul tip grilă, în urma căruia absolvenţii vor primi o diplomă certificată pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Cursul are 320 de ore, fiind structurat pe parte de teorie şi pe parte de practică. Orele de teorie s-au ţinut la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie, iar orele de practică s-au desfăşurat la ferme din zonă. Cursul a fost conceput pe 5 module şi a fost predat de 4 lectori de la Universitatea „Transilvania din Braşov” şi de un profesor de la Grupul Şcolar Dr. Ioan Şenchea, fiind contra-cost.

Valencia
Reno Depo
Sumi Agro - Zentanil
Monumente funerare
Stihl
Stefion Trans
UPRUC-CTR
Benzinariile Recea & Soars
Amanet King Onix
Primaria Sambata - LMA Pasti
Victoria Federal IFN
PSD_Pasti

După prima serie de absolvenţi, Camera de Comerţ anunţă că va urma şi un al doilea curs tot în domeniul culturii plantelor, pentru care doritorii se pot deja înscrie la sediul CCI. Acesta este acreditat de Ministerul Educaţiei şi este necesar celor care vor să întocmească proiecte pentru fonduri europene în domeniul respectiv.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie

Alte subiecte

Publicitate

Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Primaria Sambata - LMA Pasti
Benzinariile Recea & Soars
Sumi Agro - Zentanil
Stefion Trans
UPRUC-CTR
Reno Depo
Stihl
PSD_Pasti
Valencia
Amanet King Onix
Infinity GSM
Bună Ziua Făgăraș
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.