Un bărbat de 78 de ani a fost tâlhărit de o tânără, în plină zi, în apropiere de Poliția Locală Făgăraș

O tânără de 22 de ani a bătut un bărbat de 78 de ani și i-a furat o geantă în care avea 1.700 de lei. Totul s-a întâmplat vineri, în plină zi, în proximitatea sediului Poliției Locale Făgăraș.

Poliția Municipală Făgăraș a fost sesizată de bărbat în jurul orei 14:00, după ce a fost lovit de o femeie în timp ce se deplasa pe strada Iazul Morii. Agresoarea i-a furat victimei o geantă în care se afla suma de aproximativ 1700 de lei, după care ar fi fugit, potrivit IPJ Brașov.

„În scurt timp, polițiștii au identificat și depistat persoana semnaltă, respectiv o tânără, de 22 de ani, care, în urma administrării probatoriului, a fost reținută și introdusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, la data de 01 iunie a.c., după ce a fost prezentată de către procur în fața judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acesteia a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, precizează IPJ Brașov.

Amanet King Onix
Go Pro Infrastructure
Reno Depo
Monumente funerare
Florian Shaorma
Proaspat Alb

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie