Un bărbat din Ucea de Sus a furat telefonul gazdei sale din Victoria

foto: desteptarea.ro

Un bărbat din Ucea de Sus a furat telefonul gazdei sale din Victoria. Polițiștii l-au reținut și acum este cercetat penal.

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orelor 11:00, Politia Orașului Victoria a fost sesizată, prin plângere, cu privire la faptul că, la aceeași dată, o persoană ar fi sustras un telefon mobil din locuința în care era găzduită. Față de sesizarea primită polițiștii au efectuat verificări, iar în scurt timp au identificat persoana bănuită, un bărbat de 40 de ani, din localitatea Ucea de Sus. La controlul corporal și al bagajelor, asupra persoanei poliștii au identificat bunul semnalat și i l-au returnat aparținătorului. Polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă din cadrul I.P.J. Braşov pentru o perioadă de 24 de ore”, potrivit IPJ Brașov.

Afis Dragus
Demgy
Mobila SH
Go Pro Infrastructure

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie