O cabană din comuna Lisa a luat foc

sursa foto: ISU Brașov

O cabană situată în comuna Lisa a fost cuprinsă de flăcări, duminică dimineața.

Incidentul a fost raportat de localnicii alarmați de fumul dens și flăcările care amenințau să se extindă la clădirile învecinate, ceea ce ar fi putut provoca o tragedie de proporții, din cauză că în interior se aflau butelii de gaz, care ar fi putut exploda oricând.

Pompierii au dat dovadă de profesionalism, reușind să localizeze rapid buteliile, să le extragă din clădirea în flăcări și să le răcească pentru a preveni o explozie care ar fi putut avea consecințe devastatoare.

Zambete la cafea - Maria Visu
Go Pro Infrastructure
Mobila SH
Afis Dragus
Proaspat Alb

„La fața locului au fost direcționate forțe considerabile, constând în echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgăraș și a Secției de Pompieri Victoria, mobilizând patru autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru a localiza incendiul. În timp ce o parte dintre echipaje se concentrau pe lichidarea flăcărilor, altele au fost alocate pentru protecția clădirilor din apropiere, împiedicând astfel extinderea acestora. După două ore de eforturi susținute, incendiul a fost localizat. Intervenția promptă a salvatorilor brașoveni a împiedicat propagarea flăcărilor la clădirile învecinate, incendiul fiind localizat în limitele găsite”, potrivit ISU Brașov.

Din fericire, la momentul izbucnirii incendiului, cabana era goală și nu s-au înregistrat victime.


Apreciază
Distribuie