Un polițist din Făgăraș, aflat în timpul liber, a prins un hoț de telefoane în Vama Veche

sursa foto: IPJ Brașov

Doi agenți de poliție aflați în afara orelor de program au demonstrat că datoria unui polițist nu are limite de timp sau loc.

Agentul de poliție Adrian Geamăn, din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, detașat în acest sezon estival la Poliția Municipiului Mangalia, împreună cu colegul său, sergent major Vasilică Tamba, tocmai își încheiaseră tura de noapte și se pregăteau să se relaxeze după o noapte lungă de muncă. Însă, în drum spre un loc de luat masa, au observat o infracțiune în desfășurare. Un bărbat fugea, urmărit de două tinere care strigau disperate după ajutor, după ce individul le furase telefonul mobil. Fără să ezite, cei doi polițiști, deși îmbrăcați în civil, au pornit imediat în urmărirea suspectului. În mai puțin de 100 de metri, aceștia au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze, recuperând în același timp bunul furat, potrivit IPJ Brașov.

La scurt timp, colegii lor aflați în serviciu au sosit la fața locului și l-au preluat pe bărbat pentru anchetă. Verificările ulterioare au dezvăluit că suspectul, un bărbat de 51 de ani din Județul Dâmbovița, viza persoane care intrau în mare, profitând de neatenția acestora pentru a le sustrage telefoanele mobile de pe plajă.

Reno Depo
Demgy
Monumente funerare
Go Pro Infrastructure
Afis Dragus

Acțiunea rapidă și eficientă a celor doi agenți demonstrează încă o dată devotamentul și responsabilitatea pe care aceștia o au față de siguranța cetățenilor, chiar și în afara orelor de program. Această intervenție subliniază esența profesiei de polițist: a fi mereu în slujba comunității, indiferent de circumstanțe.


Apreciază
Distribuie