2.000 de locuri disponibile la admiterea de toamnă, la Universitatea Transilvania din Brașov

sursa foto: Facebook/ UNITBV

Aproape 2.000 de locuri, din care aproximativ 300 de locuri bugetate, sunt scoase la concurs pentru admiterea de toamnă la programele de licență ale Universității Transilvania din Brașov.

Cele mai multe locuri, atât bugetate, cât și cu taxă sunt pentru facultățile de inginerie. Înscrieri însă se mai fac doar astăzi, online, pe site-ul unitbv.ro. Pe de altă parte, locuri disponibile sunt și la programele de masterat.

„Pentru programele de masterat, universitatea scoate la concurs 1.652 de locuri, dintre care 327 de locuri la buget. Dintre acestea, 64 de locuri fiind la programele de masterat ale Facultății de Medicină, unde însă concursul se organizează doar în sesiunea de toamnă și înscrierile se fac până în 16 septembrie, la ora 13.00”, a declarat prorectorul cu relațiile publice al Universității, prof.dr.med. Liliana Rogozea, pentru Radio România Brașov.

În perioada 12 și 13 septembrie vor avea loc probele de concurs la Facultatea de Muzică și Educație Fizică și Sporturi Montane. Restul facultăților selectează candidații pe baza dosarului.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 16 septembrie.


Apreciază
Distribuie