Un pompier brașovean a murit într-un accident rutier

captură video brasov.net

Un pompier brașovean în vârstă de 33 de ani a murit într-un accident rutier, care a avut loc pe DN 13, la Feldioara. La fața locului au intervenit colegii lui, care l-au găsit încarcerat și inconstient.

Tânărul a decedat după ce s-a izbit cu mașina de un TIR, vineri, în jurul orei 07.30.

„Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat. Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul”, a transmis IPJ Brașov.

Pompierii brașoveni care au intervenit la fața locului și-au găsit colegul încarcerat și inconștient, personalul medical constatând decesul.

Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Mobila SH
Florian Shaorma

„Din păcate, în această dimineață unul dintre colegii noștri a plecat mult prea devreme dintre noi. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată si de toti cei care l-au cunoscut si apreciat. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a publicat și un mesaj de adio pe Facebook. Detalii aici.


Apreciază
Distribuie