VTF, pact cu PSD: Lucian Mija, pe lista candidaților social-democrați la Camera Deputaților

colaj BZF/ foto: Facebook, Lucian Mija și PSD Făgăraș

Lucian Mija, membru al partidului Viitorul Țării Făgărașului (VTF) și administratorul public al municipiului Făgăraș, ocupă poziția a treia pe lista candidaților PSD la Camera Deputaților, după ce filialele locale ar fi încheiat un protocol.

PSD Brașov a validat listele pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la 1 decembrie 2024. Locul trei pe lista pentru Camera Deputaților este ocupat de Lucian Mija, membru al VTF și administrator public al municipiului Făgăraș.

Mija a condus VTF din postura de președinte, iar la alegerile locale din 9 iunie a obținut un mandat în Consiliul Local Făgăraș. El se regăsește pe lista social-democraților după ce organizațiile locale ale celor două partide au semnat un protocol de colaborare, a precizat Gheorghe Sucaciu, președintele PSD Făgăraș, într-un dialog cu BZF.

Partidul Viitorul Tării Făgărașului a convins peste 1.000 de alegători să îi acorde votul la alegerile din 9 iunie, cu promisiunea că deciziile pe care le va lua nu vor fi influențate de interesele politice de la nivel județean sau național.

Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Monumente funerare
Go Pro Infrastructure

„Vom reprezenta comunitatea noastră în Consiliul Local Făgăraș și în executivul Primăriei Municipiului Făgăraș urmărind doar interesele făgărășenilor și luând deciziile doar la nivel local fără a fi condiționați de interesele politice de la nivel județean sau național. Suntem doar noi, oamenii locului, cei care, împreună cu făgărășenii ne vom așeza la masă și vom stabili prioritățile pentru Făgăraș ori de câte ori va fi nevoie. Vom pune umărul prin inițiativele și acțiunile noastre la dezvoltarea comunității atât la nivelul Făgărașului cât și al Țării Făgărașului” – viziunea publicată pe site-ul VTF.

Contactat de BZF, Lucian Mija a afirmat că partidul din care face parte urmează să dea publicității, în zilele următoare, un comunicat de presă pe acest subiect.


Apreciază
Distribuie