Strada Doamna Stanca, un coșmar pentru șoferi (video)

foto: bunaziuafagaras.ro

În așteptarea lucrărilor de reabilitare, strada Doamna Stanca s-a transformat într-un coșmar pentru șoferi. Primarul Gheorghe Sucaciu spune că lucrările ar urma să înceapă anul acesta.

Strada Doamna Stanca este plină de gropi după ce a fost decopertată în urmă cu un an pentru a fi reabilitată, iar apa se acumulează după ploaie. Șoferii se plâng că sunt nevoiți să scoată mulți bani din buzunar pentru a-și repara autoturismele. Situată în apropierea Primăriei Făgăraș, aceasta este una dintre cele mai circulate din oraș. Aici funcționează Colegiul Național „Doamna Stanca”, Casa de Pensii, Poliția, Tribunalul, mai multe cabinete de avocatură, dar și sediul filialei locale a PSD.

Primăria Făgăraș a anunțat în decembrie 2023 executarea lucrărilor „pregătitoare pentru asfaltarea carosabilului”, pe tronsonul de drum cuprins între intersecția cu strada Republicii și intersecția cu strada Titu Perția, însă asfaltarea nu a mai avut loc.

Primarul Gheorghe Sucaciu spune că a fost necesară revizuirea unor documente și că lucrările ar urma să înceapă la sfârșitul lunii octombrie.

Florian Shaorma
Go Pro Infrastructure
Monumente funerare
Proaspat Alb
Zambete la cafea - Maria Visu
Reno Depo
Victoria Federal IFN

„Când a început constructorul să lucreze pe cele două străzi, Libertății și Doamna Stanca, a fost nevoie de câteva documentații și foraje pentru a determina dacă terenul este stabil de a face suprastructura. Au adus un expert de la Cluj și a determinat că – dau un exemplu, pe strada Libertății, în infrastructură sunt foarte multe resturi de construcții. Orașul fiind vechi, atunci când s-a umplut canalul Berivoi, s-a umplut toată suprafața străzii cu resturi de construcții. A fost nevoie de o refacere a documentației, de un act adițional, iar acestea sunt pe final și constructorul va începe reabilitarea celor două străzi după ce proiectantul va finaliza documentația, cred că până la finalul lunii octombrie. Se poate lucra până la 15 noiembrie în condiții bune”, a declarat Gheorghe Sucaciu pentru Bună Ziua Făgăraș.


Apreciază
Distribuie