Cursă nebună pe DN1. Tânărul care a furat mașina din Făgăraș a provocat 2 accidente și a rănit 3 persoane, încercând să fugă de poliție

foto: Poliția Română

Tânărul de 19 ani, din Elveția, care a furat o mașină de la periferia municipiului Făgăraș, duminică, a provocat două accidente soldate cu trei victime, în numai 40 de minute, în încercarea de a fugi de poliție. În al doilea accident, care a avut loc în apropierea unei benzinării din Șelimbăr, au fost implicate patru mașini, potrivit IPJ Sibiu.

Tânărul urmărit în trafic de către polițiștii rutieri din Sibiu nu a oprit la semnalele lor, încercând să fugă. Pe traseu a provocat două accidente rutiere. Întâi a acroșat un autoturism pe DN1, în sensul giratoriu cu DJ 106D, soldat doar cu pagube materiale, apoi a provocat un accident pe DN1, în Șelimbăr, în apropierea unei stații de alimentare cu combustibil, în care au fost implicate patru autoturisme.

„Cele patru mașini erau conduse pe aceeași direcție de deplasare, iar în urma accidentului au rezultat 3 răniți, 2 femei și un bărbat. Mașinile erau conduse de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Tălmaciu (rănit în accident), un bărbat de 43 de ani din Scoreiu (victima din acest auto o femeie de 49 de ani, din Scoreiu), un șofer de 50 de ani din Sfântu Gheorghe și o altă mașină condusă de către o femeie în vârstă de 71 de ani, din Pitești”, precizează IPJ Sibiu.

Amanet King Onix
Zambete la cafea - Maria Visu
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Go Pro Infrastructure
Reno Depo

Vă reamintim că tânărul a fost oprit la 40 de minute după anunțarea dispariției mașinii din Făgăraș, acesta neavând permis de conducere și fiind sub influența unor droguri. Detalii aici: https://www.bunaziuafagaras.ro/masina-furata-din-fagaras-descoperita-in-judetul-sibiu-dupa-40-de-minute/

Cercetările în acest caz continuă.


Apreciază
Distribuie